Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana söker verksamhetschef till Kavlagården, Huskvarna

Ort: Jönköping
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2023-03-16
Sista ansökningsdatum: 2023-04-16
Arbetstid: Dag

Vill du bidra till en god och säker vård och omsorg för boende på Kavlagården i nära samarbete med verksamhetens medarbetare?
Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete där du dagligen bidrar till att ge människor ett bra liv?

Vill du bidra till utvecklingen av äldreomsorgen tillsammans med kompetenta, hjälpsamma och positiva kollegor i Humana?
Sök då tjänsten som verksamhetschef på Kavlagården!

Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana och vi strävar efter att kombinera en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter.

Just nu söker vi en erfaren verksamhetschef till Kavlagården i Huskvarna. 

Humana Omsorg ansvarar för driften av Kavlagården på uppdrag av Jönköpings kommun. Kavlagården är beläget i Huskvarna och ligger vackert beläget vid Rumlaborg och Kåvasjön. Det finns vackra promenadvägar längs med sjökanten och fin utemiljö runt boendet. Det är också nära till Huskvarna centrum. Det finns 46 lägenheter, varav 18 lägenheter för personer med demenssjukdom. Vi har 2 lägenheter som är passande för parboende.

Vägledande för Humana är vårt kvalitetsledningssystem och vårt värdegrundsarbete. Vårt arbetssätt utgår från ett salutogent förhållningssätt och vi anpassar omsorgen för att kunna ge våra kunder det stöd som de behöver och mår bra av.

Vi tycker att aktiviteter och utevistelse är viktiga inslag i det dagliga livet. Aktivitetsutbudet på boendet utgår från de boendes önskemål och när vädret tillåter förläggs gärna aktiviteterna utomhus.

Rollen som verksamhetschef
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, arbetsmiljö, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig. Du skapar och upprätthåller goda kontaker med kommunen och samarbetspartners.

Dina medarbetare är undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeut, fysioterapeut, demenshandledare, gruppledare och sjuksköterskor. Vi har sjuksköterskor på plats i verksamheten dygnet runt. Vi ser ett välfungerande teamarbete som grunden för en vård och omsorg av god kvalitet, där vi kan arbeta riskförebyggande och ständigt vara en lärande organisation.

Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.

Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att implementera och efterleva rutiner, arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.

Som verksamhetschef ingår du i en trevlig och prestigelös divisonsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt  tillsammans med en gruppledare som hjälper dig med bl. a. bemanning och planering.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, heltid. Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1/6 eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

- Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)
- Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen
- Du är affärsmässig och har tydligt kundfokus
- Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer
- Du har ett stort engagemang och är värderingsstark
- Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa
- Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till det stora

Vad får du?
- Möjlighet att delta i Ledarprogram  
- Coachande och stöttande chefer nära dig
- Möjlighet till regelbunden professionell handledning
- Karriär- och utvecklingsmöjligheter
- Friskvårdsbidrag
- Kollektivavtal 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-04-16. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer, tester, kompetensbaserade intervjuer samt eventuellt arbetsprov. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionsschef Karin Lagerbielke, karin.lagerbielke@humana.se eller divisionschef Hanna Göthlin, Hanna.gothlin@humana.se.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef på Humana? Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-04-16
Ansök här

Kontaktperson

Karin Lagerbielke Divisionschef