Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Humana söker verksamhetschef till Norrtälje Hamn

Ort: Norrtälje
Yrkesroll: Chefstjänster
Publicerad: 2022-01-12
Sista ansökningsdatum: 2022-02-13
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Just nu söker vi en erfaren verksamhetschef till vårt nybyggda äldreboende Norrtälje Hamn. Verksamheten öppnade i början av juni 2021 och består av 80 lägenheter fördelade på 8 avdelningar, med inriktning mot somatik och demens. Här erbjuds vård och omsorg av hög kvalitet, en aktiv dag för de boende och vackra miljöer såväl inne som ute.

Om tjänsten
Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig.

Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten med en effektiv personalplanering.

Du har ett nära och synligt ledarskap vilket är nödvändigt för att implementera och utveckla arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.

Du ingår i en trevlig och prestigelös divisionsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en central stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt tillsammans med gruppledare som hjälper dig bland annat med bemanning och planering.

Vem är du?

 • Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg
  (t ex sjuksköterska, social omsorg, fysioterapeut, arbetsterapeut)
 • Du har minst 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen, gärna tidigare erfarenhet från att driva verksamhet i egen regi
 • Du är affärsmässig, gillar sälj och har ett tydligt kundfokus
 • Du leder med stor självinsikt, rak och tydlig kommunikation och drivs av att bygga goda och varaktiga relationer
 • Du har ett stort engagemang och är värderingsstark
 • Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa
 • Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv mellan det lilla och det stora

Vad får du?

 • Möjlighet att delta i Ledarprogram  
 • Coachande chef och stöttande stabsfunktioner nära dig
 • Möjlighet till regelbunden professionell handledning
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal 

Om Humana
Humana utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana. Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som verksamhetschef på Humana?

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning, Heltid / Dagtid, vi tillämpar sex månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-02-13. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta divisionschef Camilla Andersson på Camilla.Andersson@humana.se  eller 08-505 25 145.
Välkommen med din ansökan! 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-13
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Andersson Divisionschef +46 8 50 52 51 45