Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

IT-supporttekniker sökes till Humana

Ort: Örebro
Yrkesroll: IT
Publicerad: 2021-04-19
Sista ansökningsdatum: 2021-05-09
Arbetstid: Dag

Är du på jakt efter ett spännande jobb där du får kombinera din tekniska IT-kompetens med kundkontakt och härliga kollegor? Just nu söker vi en ny medarbetare till vår IT-avdelning i Örebro!

Om tjänsten:

Som IT-supporttekniker kommer du att representera Humanas IT-avdelning gentemot verksamhet och externa beställare. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon, e-post och inkommande ärenden hantera problem och frågeställningar gällande Humanakoncernens IT-plattform, system och telefoni. Det innebär att med ett högt servicetänk hantera ärenden på ett effektivt och strukturerat sätt. Arbete på plats ute hos våra enheter inom Humana förekommer också.

Humanas IT-support i Örebro består av fem drivna och trevliga kollegor som alla gör sitt yttersta supporta organisationen på bästa sätt. Det är en relativt nyskapad avdelning med stor potential där man möts av en vilja och ambition att utvecklas och tänka nytt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har IT-teknisk utbildning från universitet/högskola eller motsvarande, alternativt minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror du har jobbat med användaradministration i Active Directory och Azure-Active Directory sedan tidigare samt har grundläggande kunskaper inom nätverk och är van vid att felsöka datorer och kringutrustning såsom skrivare, mobiltelefoner, plattor och annan teknisk utrustning. Vi tror även du har goda kunskaper inom Windows 10 samt har erfarenhet av IOS och Andorid.

Då Humana under 2020 flyttade större delen av sin IT-plattform till Office365 så är erfarenheter och kunskaper inom Office365 meriterande.

Humana bedriver verksamhet även i Norge och Finland och därför är det meriterande om du kan något av dessa språk. 

Vi ser det som en självklarhet att du arbetar utifrån Humanas värdeord; engagemang, glädje och ansvar. Service är något du är och står för, både gentemot användare och kollegor. För att lyckas i rollen krävs att du har ett högt servicetänk, en god kommunikationsförmåga och ett professionellt förhållningssätt.

B-körkort erfordras.

Vi erbjuder

På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Det är en stor uppgift. Och vi har tur – vi har 15 000 talangfulla medarbetare.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter.

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Placeringsort: Örebro.

Vad händer nu?

Känner du dig inspirerad av vårt företag och jobbet som IT-supporttekniker? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 maj. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Sökande till tjänsten kan komma att få genomföra Matrigma- och MAP-test.

För frågor gällande tjänsten kontakta Chef IT-support Mattias Martinsson via mattias.martinsson@humana.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-09
Ansök här

Kontaktperson

Mattias Martinsson Chef IT-support