Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Jag är en 52årig man i Tranås som behöver din stöttning och hjälp.

Ort: Tranås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-13
Sista ansökningsdatum: 2021-11-05
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Jag bor i en lägenhet i Aneby men kommer inom kort flytta till Tranås. Eftersom jag saknar båda mina ben och nästan är blind behöver jag dig för att klara min vardag. Jag behöver hjälp med alltifrån hygien till hem och hushåll. Förflyttningar sker med lift. För mig är det viktigt att du är en skojfrisk och lättsam person. Jag har mycket humor men kan också bli ganska stressad emellanåt så jag söker dig som är lugn och trygg. 

 

Jag har en port in i kroppen som man behöver vara extra försiktig med vid duschmoment och liknande. Jag har mycket smärta men får bra hjälp av smärtstillande mediciner.  

 

Vem är du då som söker:

Man eller kvinna spelar ingen roll utan det är personligheten som är viktig för mig. Har du jobbat inom vården förut så är det en fördel men inte ett krav. Viktigast är din personliga lämplighet. Jag söker dig som är flexibel och gärna ställer upp för dina kollegor. Eftersom det är delade pass ser jag gärna att du bor i Tranås med omnejd.

 

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Arbetspassen är fördelade över dagar, kvällar och helger. Du jobbar inga nätter. Tjänsten vi erbjuder är timanställning.  

Mån                  09,00-13,30, 17,30-21,00
Tis, tors, lör      06,00-08,15, 13,40-19,30
Ons                  09,00-13,30, 17,30-20,30
Fre                   09,00-14,30, 18,00-20,30
Sön                  10,00-14,00, 16,00-20,00

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tjänsten kommer att tillsättas omgående så kom gärna in med ansökan snarast.  

 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-05
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig