Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Jobba som personlig assistent samtidigt som du pluggar eller driver eget!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-06
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Hej!

Mina muskler är stundtals för svaga för att kunna hänga med i min vardag och därför söker jag en personlig assistent som kan vara mina armar och ben - är det kanske du?

När du jobbar som assistent hos mig är det bra att veta att:
1. Både män och kvinnor är välkomna att söka.

2. Det är viktigt att du är lojal; du kommer att vara min personliga assistent och det betyder att vi kommer att arbeta väldigt nära varandra. Jag måste därför kunna lita på dig.

3. Du behöver vara relativt fysiskt vältränad; så att du orkar bära runt på mig alternativt min tunga handväska inklusive dator.

4. Du behöver vara bekväm med att ta instruktioner; som min personliga assistent gör vi saker på mitt sätt.

5. Du behöver vara flexibel; om du skulle bli sjuk så måste någon av dina kolleger arbeta för dig, och om någon av dina kolleger blir sjuka så måste du arbeta för dem. Det innebär att du ibland kommer att behöva arbeta extra pass med kort varsel och här är det väldigt viktigt att alla hjälper varandra. Att vara flexibel innebär också att du tycker om att resa, för det gör nämligen jag. Jag reser flera gånger per år både i Sverige och till andra sidan jorden, och när jag reser så måste jag ha med mig mina personliga assistenter. 

6. Du behöver trivas med både högt och lågt tempo; ibland behöver jag mycket hjälp och du behöver arbeta snabbt. Ibland behöver jag mindre hjälp och då sitter du bredvid mig. 

7. Jag behärskar svenska, engelska och spanska och det är viktigt att du som söker kan tala och förstå något av dessa tre språk. 

Lycka till med din ansökan! Jag hoppas att vi ses.
 

Tjänstgöringsgrad: ca 75%
Arbetstid: Varierande schemarad med arbetstider dagar/ kvällar/ nätter + helger
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal 
Tillträde: 2023-05-01 till 2023-09-30 med möjlighet till förlängning

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Öhrner Rekryteringsansvarig