1. Du är här: Jobba som personlig assistent till kille i Bromma!

Jobba som personlig assistent till kille i Bromma!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-06-30
Sista ansökningsdatum: 2020-07-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vår kund är en 19-årig kille och som hans personliga assistent kommer du vara honom behjälplig med det mesta som händer i hans vardag. Han är rörelsehindrad och har en CP-skada. Vår kund har inget tal utan använder sig av alternativ kommunikation.

Om tjänsten:

Han är en glad och aktiv person vars dagar är fullspäckade med aktiviteter såsom skola, simning och träning av olika slag. Han går på gymnasiet i centrala Stockholm där du som assistent är med under hela skoldagen.

Vi söker nu flertal personliga assistenter som vill jobba på schema.Tjänst 1 och 2 är på 75 % varierad arbetstid och tjänst 3 på 50 % varannan helg, Arbetstiderna är varierande och ligger ungefärligt mellan 7.13-15.00, 11.00-18.00 och 15.00-21.00. Vår kund har assistans dygnet runt och det förekommer dubbel assistans under dagtid.

Vi söker dig som:

Som person är du levnadsglad, engagerad & pratglad med ett varmt och lyhört hjärta. Du har ett eget driv och har förmågan att ta egna initiativ. För att bli aktuell krävs:

 - Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
 - Du tål pälsdjur eftersom det finns en katt i kundens hem
 - Du har god fysik och kan genomföra förflyttningar i arbetet
 - Du har positiv energi och ser lösningar i stället för problem


Erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande, detta är däremot inget krav utan det viktigaste är att du är engagerad, intresserad och vill vara delaktig i vår kunds utveckling. Har du kunskap om massage/kroppsterapi är det ett stort plus. Är du dessutom intresserad av att lära mer om hur du kan jobba holistiskt med dessa och dessutom lära nya tekniker, är det en stor bonus.

Du kommer få vara med om att göra en förändring som verkligen betyder något, och du kommer bli en viktig del av att bygga upp ett team som gör skillnad!

Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform Så längre uppdraget varar samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  
 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-07-31
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig