Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kille i Insjön söker personlig assistent på 96 % + 1 deltid

Ort: Borlänge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-22
Sista ansökningsdatum: 2021-10-29
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med kille på 15 år boende i Insjön. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Jag letar efter Dig som vill vara en del av min vardag. Jag tycker om att leka med mina syskon, hoppa studsmatta, äta mat, se på film, bada, bygga pussel, gunga, åka rutschkana, låna böcker på biblioteket, baka, åka hiss, se på Youtube. Ganska vanliga saker för en 15-åring, men jag behöver ett extra-jag. Du ska vara min skugga, min tolk, mina extra armar och ben, min tankehjälp och min vän.
Jag har en storasyster, lillebror, mamma, pappa, mor- och farföräldrar, en jättemassa kusiner, men också katter, kaniner, höns och fiskar. Du kommer att vara med oss i alla vardagliga situationer.

Jag söker två personer som vill jobba hos mig, en på 96 %, där schemat är kl 13.00-08.00 två pass per vecka varav 6,5 h väntetid/natt samt en person på deltid som kan jobba ett par eftermiddagspass per vecka kl 13.00-19.00 eller ett pass kl 13.00-08.00 och varannan eller var tredje helg. 

Vem är du?
Det är bra om du har erfarenhet av autism, bildstöd och stödtecken, men annars lär vi dig! Det viktigaste är att du är tydlig, lyhörd och flexibel. Du kommer också att hjälpa mig med att sköta min stomi och personliga hygien. Jag använder permobil ibland, men jag kan gå själv så det är inga tunga lyft.

För denna tjänst krävs det att du har: 
- Har B-körkort 
- Är rökfri
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har: 
- Erfarenhet av en liknande roll

För att få jobba hos denna kunden krävs det att du har ett registerutdrag från belastningsregistret, beställ det gärna redan idag, se mer info nedan.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Anstälningsformen är så länge assistansuppdraget varar. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-29
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig