Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kille i Sollentuna söker sommarvikarie som personlig assistent, 90%

Ort: Sollentuna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-16
Sista ansökningsdatum: 2021-05-19
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Jag är en spel och teknikintresserad kille på 28 år. Jag skulle själv beskriva mig som en social och humoristisk person som gillar att umgås med andra människor. Jag föddes med en muskelsjukdom som gör att jag sitter i permobil. På fritiden är jag aktiv inom Unga Rörelsehindrade i Stockholm, jag gillar också att titta på film och går gärna på bio, när jag inte går på bio eller umgås med mina vänner ägnar mig åt tv -och datorspel.

Om tjänsten:
Just nu söker jag efter två personliga assistenter som kan jobba i sommar. Tjänstgöringsgraden är ca 90% och schemat varierar mellan dag, kväll, natt och helger. Vissa pass är förlagda 07:00-16:00 och andra 16:00-08:30. Det är sex timmars väntetid/sovande jour under natten.

Sommarvikariatet startar 2021-06-21 och sträcker sig till och med 2021-09-05.

Jobbet hos mig innebär att assistera mig med de saker jag inte klarar av själv. Jag behöver assistans med alltifrån matlagning, hushållssysslor, till av och påklädning och hygien, samt att finnas till hands när jag arbetar, är ute på aktiviteter eller umgås med mina kompisar. Jag använder mig av lyft i samband med förflyttningar men vissa tunga moment förekommer.

Vem vi söker:
Du som söker bör vara mellan 25 - 40 år, men åldern är inte ett krav. För att passa in som personlig assistent hos mig krävs att du är en lugn lyhörd och anpassningsbar person som har lätt för att ta instruktioner och lära sig nya saker. B-körkort är meriterande men inget krav.

Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad: ca 90%
Arbetstid: Dag, kväll, natt, helg
Varaktighet: Sommarvikariat
Tillträde: 2021-06-21 t.o.m. 2021-09-05
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!


Att jobba Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-19
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig