Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kille i Vårby söker personlig assistent till helgjobb

Ort: Huddinge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-06-23
Sista ansökningsdatum: 2022-07-21
Arbetstid: Helg

Vi söker nu en personlig assistent till en kille på 24 år, boendes i Vårby. Han är en pratglad och social kille och har ett stort intresse i militärer, poliser och brandmän. Vår kund har autism och tourettes syndrom.

Vi söker dig som vill arbeta varannan helg och som kan vara hans stöd i det vardagliga. Du ska vara en lugn och strukturerad person som uppmuntrar till aktivitet . Viktigt att du är mogen, ansvarsfull och kan sätta gränser. I ditt uppdrag som personlig assistent ingår att uppmuntra och följa med på aktiviteter, hjälp vid toalettbesök, på och avklädning samt viss tillsyn.

Då detta uppdrag är förlagt till varannan helg passar det dig som är vill kombinera med ett annat deltidsjobb eller studier. Det är en merit om du har erfarenhet av att jobba med ungdomar samt inom personlig assistans.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Lön: Fast lön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen ’så länge uppdraget varar’ samt timanställning
Tillträde: Gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana och kundens anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-07-21
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig