1. Du är här: Kock till Björkviks vårdhem, sommarvikariat

Kock till Björkviks vårdhem, sommarvikariat

Stad: Höör
Yrkesroll: Andra spännande tjänster
Publicerad: 2019-03-26
Sista ansökningsdatum: 2019-04-26
Arbetstid: Dag/Helg
Anställningsform: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Om tjänsten

Som sommarvikarie i köket på Björkviks vårdhem ansvarar du för mängberäkning, tillagning av mat och bakning till våra klienter. I stort sätt all mat lagas från grunden vilket innebär att du behöver ha intresse för god mat!

Det förekommer en del självständigt arbete, men du arbetar även tillsammans med en kollega vissa veckodagar.

Semesterperioden i köket ligger under veckorna 30-37.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad kock eller är köksbiträde samt har erfarenhet av självständigt arbete och tillagning i storkök. Som sommarvikarie i köket på Björkviks vårdhem ska du vara serviceinriktad, ansvarstagande och ha lätt för att skapa goda relationer med såväl klienter, kollegor och besökare på enheten. Du är ansvarstagande och noggrann samt flexibel.

Erfarenhet av arbete inom verksamheter med likande målgrupp är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och uppskattar att arbeta nära våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Sommarvikariat, v 30-37

Löneform: månadslön

Arbetstid: dag och helg

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Ljungberg, enhetschef 0725-589055

Vi rekryterar löpande.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag/Helg
Sök jobbet senast 2019-04-26
Ansök här