Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kom och utöka vår sjuksköterskegrupp på Humana Lillsjö badväg

Ort: Upplands-Bro
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-10-14
Sista ansökningsdatum: 2021-11-14
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Humana Lillsjö Badväg  startades hösten 2019. Det är ett innovativt boende med genomtänkt design där kvalitet står i fokus. Boendet har totalt 80 lägenheter för personer med demenssjukdom samt somatiskt omvårdnadsbehov. Verksamheten har en inbjudande utemiljö med balkonger i flera väderstreck. 

Vem är du?
För denna tjänst krävs det att du är legitimerad sjuksköterska.
Vi söker dig som är prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

 
 
Det är även meriterande om du:

- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet av dokumentationsarbete i journalsystem (SafeDoc)

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

Din arbetsdag
Som sjuksköterska hos oss har du omvårdnadsansvaret tillsammans med dina kollegor och arbetar med sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter inom äldreboende. Det innebär bland annat: 

  • arbeta utifrån kundens behov och önskemål, utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser
  • arbetsleda undersköterskor
  • vara med vid inflyttning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter
  • hantera dokumentation och avvikelser

Du kommer att arbeta självständigt, men i nära samarbete med verksamhetschef, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterskor.

Vi på Humana vet att det är viktigt att trivas och känna sig delaktig på sin arbetsplats. Därför erbjuder vi en viktig och ansvarsfull roll som sjuksköterska där du har möjlighet att både utvecka och utvecklas. 

Vi erbjuder dig gemenskap och stöd, hög kvalitet och stöd av tydliga rutiner, kompetensutveckling via Humanas interna utbildningsorganisation med en mängd kurser. 

Känner du dig inspirerad av att arbeta hos oss på Humana Lillsjö Badväg? Skicka din ansökan redan idag - vi ser framemot den! 
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning. 
Tjänstgöringsgrad 90%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, arbetstid dagtid inklusive var fjärde helg.
Lön: Individuell lönesättning, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-11-14. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HSL-ansvarig sjuksköterska Sara Kashani på sara.kashani@humana.se  eller 076-135 05 87.

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-11-14
Ansök här

Kontaktperson

Monica Grennvall Verksamhetschef