1. Du är här: Kultur- och konstintresserad kund i Enskede söker Personlig assistent!

Kultur- och konstintresserad kund i Enskede söker Personlig assistent!

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-04-15
Sista ansökningsdatum: 2019-05-15
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Enskededalen. Tjänsten är på 51% samt tillkommer väntetid/sovande jour. Är du intresserad av att ha ett meningsfullt extrajobb? Sök tjänsten och/eller tipsa dina vänner!

Om tjänsten:

Kunden är en trevlig kvinna i 60-årsåldern med intresse för bland annat musik, kultur och konst. Hon har en förvärvad hjärnskada, epilepsi och är rullstolsburen. I arbetet ingår att hjälpa henne med allt som uppstår i hennes vardag, både roliga aktiviteter men även vanliga vardagssysslor. Vi ser gärna att du delar hennes intressen samt är trygg, engagerad och omtänksam. Kunden har en katt så det är viktigt att du inte är pälsdjursallergiker eller rädd för djur.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Har erfarenhet av lift
  • Är 40 år eller äldre

Vi ser helst kvinnliga sökanden i 40-årsåldern eller uppåt som har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg. Utbildning inom vården och erfarenhet av lift är meriterande, men stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du som söker är trygg, engagerad och omtänksam.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst 1, 51% där 10,5 h väntetid/sovande jour ingår per vecka. Varierande arbetstid dag, kväll, natt och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-05-15
Ansök här

Kontaktperson

Mirna Samia Gouzrou