Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kvinna i Flen söker en personlig assistent

Ort: Flen
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-03
Sista ansökningsdatum: 2023-05-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi personliga assistenter till en kvinna i 25års åldern som är boende i Flen med sin familj. Tjänsten avser en tjänst avser tre nätter varannan vecka. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv
 
Om tjänsten 
Vi söker nu en assistent till en kvinna i 25års åldern som är boende i Flen. Hennes intressen är bland annat att måla, gå på bio och äta på restaurang.

Hon har en intellektuell funktionsnedsättning och utifrån detta behöver hon hjälp och stöttning i sin vardag. Du kommer att få hjälpa till med det mesta som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som bl.a. mat moment, personlighygien, på- och avklädning.

Vem är du? 
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är social och ansvarstagande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbeta som personlig assistent.
 
• Är en kvinna i ålder 20+
• Är ansvarstagande 
• Tar egna initiativ

Låter tjänsten som något som skulle passa dig? Tveka inte att komma in med din ansökan!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser en fast tjänst på 48%. Schemat är förlagt dag, kväll, natt och helg. Det tillkommer också i snitt 12 timmar väntetid/vecka.
 
Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: 
Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  


Vi önskar att du som söker denn tjänst även beställer ett plisregisterutdrag. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Evelina Madheim Rekryteringsansvarig