Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kvinna i Kista söker personlig assistent!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-06-02
Sista ansökningsdatum: 2023-06-30
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Kista. 
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Jag är en 36 årig kvinna som bor i Kista med föräldrar och syskon. Jag arbetar deltid som administratör. På grund av min muskelsjukdom kan jag inte gå och därför är jag i behov av personlig assistans dygnet runt. Du kommer assistera mig både hemma och på jobbet. Jag använder elrullstol utomhus och elektrisk arbetsstol hemma. I samband med förflyttningar använder jag mig oftast av en manuell golvlift och ser gärna att du har erfarenhet av det, även manuella förflyttningar förekommer. Det är dock viktigt att du är i god fysisk form från början. Min främsta hobby är virkning, tar fram en virknål och garn så fort jag får tillfälle. På min fritid umgås jag med familj och vänner.

Om tjänsten
Jag behöver hjälp med alltifrån personlig hygien, av- och påklädning, handla, matlagning och andra hushållssysslor. Du ska finnas till hands när jag är hemma, arbetar eller är ute på olika aktiviteter.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 50 %. Arbetstiden är förlagd dagtid 08-16 och kvällstid 15-23. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar eller är en tidsbegränsad anställning. 

Vem är du?
Jag söker en person som är glad, pålitlig, ansvarsfull, lyhörd, trygg i sig själv och som trivs med att vara en bakgrundsperson. Du kan jobba dagtid och kvällstid och det är viktigt att du har hög arbetsmoral samt är flexibel när det krävs. Jag vill gärna att du söker tjänsten om du har för avsikt att stanna en längre tid.
Har du tidigare erfarenhet som personlig assistent är det meriterande men störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift då det är viktigt för mig. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2023-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Öhrner Rekryteringsansvarig