1. Du är här: Kvinna i Leksand söker timvikarier

Kvinna i Leksand söker timvikarier

Ort: Leksand
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-07-09
Sista ansökningsdatum: 2020-08-14
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personlig assistenter som vill arbeta med en levnadsglad tjej på 38 år som är boendes i Leksand. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Vår kund är rullstolsburen och behöver din hjälp i sin dagliga livsföring. Du hjälper henne i stort och smått med det mesta, så som städning, aktiviteter, träning, handling, matlagning och personlig hygien. I arbetet ingår också en del sjukvårdande moment.

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie, det finns behov redan nu och störst behov kommer det vara i sommar under veckorna 29-35. Det kan även finns ett behov av timvikarier efter sommaren.

För att ni ska trivas tillsammans är det ett krav om man kan jobba självständigt och i grupp samt att du är öppen och flexibel. Erfarenhet och utbildning inom området är självklart ett plus, men det är din personliga lämplighet som kommer att vara avgörande. Vår kund gillar djur, framförallt hästar. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  

- Hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex bad

- Stötta och träna kunden kring kommunikation 

Vem är du? 

Du som söker bör vara kvinna. Vi tror att du är en glad och positiv person hjärtat på rätt ställe. Du trivs att arbeta med människor och du tycker om djur och natur. 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.  

 För denna tjänst krävs det att du:  

- Är kvinna

- Är rökfri 

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

- Har B-körkort & tillgång till egen bil 

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tidsbegränsad anställning, timanställning.

Lön:  Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2020-07-31. (Rekryteringen kan komma att förlängas om vi inte hittat rätt person). Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2020-08-14
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig