Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kvinna i Västerås söker personlig assistent

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-03
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna i Västerås. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden har ALS och du som personlig assistent kommer i din roll att vara behjälplig där funktionsvariationen sätter gränser. Då kunden har mist sitt tal ställs det krav på dig som assistent att vara lyhörd för signaler och att du är respektfull mot kund. Några exempel på arbetsuppgifter som kommer ingå i tjänsten är exempelvis hushållssysslor, handling, personlig omvårdnad och medicinering.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader
- stötta och träna kunden kring kommunikation


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna är varierade och kan vara förlagda både dag, kväll och vaken natt. Som timvikarie arbetar man när ordinarie personal är sjuk eller har annan frånvaro. 
Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Så snart som möjligt.

Vem är du?
Som person är du både lugn, lyhörd och noggran i ditt arbete. Vi ser gärna kvinnliga sökande mellan åldrarna 25-60 år. Vi önskar att du bifogar 1-2 referenser i din ansökan för tjänsten.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- En hög arbetsmoral
- Flexibel 
- Helst rökfri


Det är även meriterande om du har:
- arbetserfarenhet av en liknande roll inom vården
- vårdutbildning


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Paulina Franzén Rekryteringsansvarig paulina.franzen@humana.se