Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kvinna med MS söker personlig assistent i Vingåker

Ort: Vingåker
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-08
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna boendes i Vingåker. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i sommar under perioden juni-augusti. Arbetstiderna är förlagda dagtid såväl vardag som helg. Hos vår kund blir du del i ett team med gruppkänsla och där man ställer upp för varandra.

Kunden är en kvinna i 40-års åldern som bor i Vingåker och har diagnosen MS. Dina arbetsuppgifter innebär att hjälpa kunden med allt som hör vardagen till, bland annat personlig hygien, hushållssysslor och matlagning samt att hjälpa till vid olika ärenden eller aktiviteter. Som personlig assistent följer du rutinerna för dagen och hjälper kunden med det hon behöver och önskar hjälp med.

Vem är du?

Du som söker den här tjänsten beskriver dig själv som en glad och lyhörd person som har ”skinn på näsan”. Kunden kan ha svårt att ta in information och därför behöver du kunna hantera det svenska språket väl både i tal och i skrift. Det är även viktigt att du är tydlig i ditt sätt att vara och kommunicera, det är viktigt för att vår kund ska hinna ta in information.

Du anpassar dig efter vad som behöver göras för dagen och är inte rädd för att ta tag i saker. Du ser det som en självklarhet att kunden är delaktig i exempelvis hushållssysslor utifrån vad som är möjligt. Då vår kund är rökare är det viktigt att du som söker tjänsten inte är känslig för röklukt. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent eller någon annan tjänst inom vård och omsorg.

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av att jobba som personlig assistent.
- Har B-körkort då det kan förekomma bilresor i tjänsten


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid, vardagar och helg. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning. 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Therese Englund Rekryteringsansvarig