1. Du är här: Kvinna på Ekerö söker en personlig assistent, extra vid behov

Kvinna på Ekerö söker en personlig assistent, extra vid behov

Stad: Ekerö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-15
Sista ansökningsdatum: 2019-12-13
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:
Vår kund är en kvinna i 48-årsåldern som bor tillsammans med sin make och två vuxna barn i ett radhus i centrala Ekerö. Till följd av nervsjukdomen ALS är hon i behov av personlig assistans för att få sin vardag att fungera. Hon behöver stöd av sin personliga assistent vid samtliga moment under dagen. Vår kund tycker om att gå på promenader och umgås med sin familj.

Vi söker dig som:
Vår kund önskar en kvinnlig assistent. Som person är du noggrann och ordningsam, samt har ett glatt humör och en positiv inställning. Eftersom vår kund har begränsad talförmåga är det viktigt att du som söker förstår och talar flytande svenska. Hon använder sig av en ögonstyd dator och erfarenhet av detta är meriterande. Du har med fördel erfarenhet av en liknande roll, men viktigast är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

  • Gärna är kvinna
  • Talar flytande svenska
  • Du har inga pälsdjur hemma
  • Är rökfri 

Arbetstid/Varaktighet: 

Timvikarie vid behov

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-12-13
Ansök här