1. Du är här: Kvinna söker personliga assistenter

Kvinna söker personliga assistenter

Stad: Nyköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-05-09
Sista ansökningsdatum: 2019-06-09
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent åt en kvinnlig kund som är bosatt i Nyköpings kommun. Vi söker dig som vill jobbar som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro.

Om tjänsten:

Arbetet består bland annat av att vara henne behjälplig i hennes vardagliga liv, t.ex. med personlig omvårdnad och i dagliga aktiviteter.

Vi söker dig som:

  • Är positiv, ansvarsfull, trygg och säker i dig själv

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom vård, omsorg eller personlig assistans. Du ska även vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande.

Är du rökfri, har körkort och tillgång till bil är det meriterande.

Så om du är en person som tycker om att ge andra omvårdnad och vill sätta guldkant på en annan människas tillvaro, då är det dig vi söker. 

Urval kommer att ske löpande därför ser vi gärna att du söker redan idag.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Väntetid med väntetidsersättning ca 7 timmar/natt.  

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: enligt överenskommelse ser gärna att du kan påbörja så snart som möjligt

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-06-09
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson