Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Kvinna utanför Västerhaninge söker personlig assistent

Ort: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-01-25
Sista ansökningsdatum: 2023-02-02
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Hej,

Jag är en kvinna i 50-års åldern som är bosatt ute på landet i Västerhaninge tillsammans med min familj och våra djur. Jag har två svåra neurologiska sjukdomar och är därav i behov av assistans. I den mån jag orkar tycker jag om att hitta på saker som till exempel umgås med familj och vänner samt djur, natur och trädgårdsarbete. 

Som min personliga assistent är du behjälplig med det som kan tänkas uppkomma i vardagen. Både hushållssysslor som städning och matlagning samt att följa med på exempelvis läkarbesök ingår i arbetsuppgifterna.

Om tjänsten:
Jag söker fler personliga assistenter till mitt team. Tjänstgöringsgraden kan vi diskutera men mellan ca 75-90%.  Arbetspassen är förlagda främst till 18:00-23:00, vardag som helg, men även dagpass kan förekomma.

Vem är du?
Jag ser gärna att du som söker har en stor portion humor, du är driftig, flexibel, ansvarsfull, självgående och har förmågan att ”läsa av” olika situationer. För att bli aktuell krävs att:
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift för att minska risken för missförstånd.
- Du tål pälsdjur
- Du är rökfri
- Körkort och bil då jag bor på landet

Om detta känns som en intressant tjänst för dig får du mer än gärna skicka in din ansökan redan idag. 

Jag hoppas vi hörs!

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2023-02-02
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Teamledare bemanning och rekrytering