1. Du är här: Kvinnlig personlig assistent till Skurup för timanställning

Kvinnlig personlig assistent till Skurup för timanställning

Stad: Skurup
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-04-26
Sista ansökningsdatum: 2019-05-26
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker kvinnlig personlig assistent till vår kund som är en man boende i Skurup för en timanställning. Arbetstiderna kan vara förlagda både på dag, kväll och helg.

I arbetsuppgifterna ingår allt som vardagen innehåller t.ex. personlig omvårdnad, matlagning, hushållsarbete, trädgårdsarbete och aktiviteter i och utanför hemmet.

För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annan vårdvana. Du ingår i ett arbetsteam och det är viktigt att man är flexibel och kan ställa upp för varandra. Du är positiv, arbetsvillig, ansvarstagande och ödmjuk. Du är rökfri och det är en stor fördel om du bor i Skurup.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-05-26
Ansök här

Kontaktperson

Ann Holmström