Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Lärare till Vassbo skola

Ort: Uddevalla
Yrkesroll: Lärare
Publicerad: 2023-05-26
Sista ansökningsdatum: 2023-06-22
Arbetstid: Dag

Vi söker nu lärare till Vassbo Skola vars elever är mellan 10-16 år med psykosocial problematik. Huvuddelen av våra barn är traumatiserade, och/eller diagnostiserade och kan även ha dubbeldiagnoser. Skolan är en grundskola för elever i behov av särskilt stöd och/eller anpassad skolgång. Vi bedriver utbildning för elever från mellanstadiet till det tionde skolåret. Vassbo Skola är belägen i Ljungskile på folkhögskolans område.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en legitimerad lärare som har intresse av att arbeta med elever i stort behov av särskilt stöd. Många elever har funktionsnedsättniningar av socioemotionell och neuropsykiatrisk natur, varför erfarenhet av detta är önskvärt. Vi arbetar med små elevgrupper utifrån varje elevs mognad, kunskapsnivå och behov. Elevernas skiftande erfarenheter och resultat från tidigare skolgång medför att undervisningen blir såväl motivationsskapande som kunskapsförmedlande.

Kvalifikationer
Vi söker dig med genuint intresse för barn och ungdomar och med förmåga att driva och utveckla skolverksamhet. Du ska vara en lärare som vill delta i och bidra till en fortsatt utveckling av Vassbo skolans verksamhet. Du ska gärna ha behörighet att undervisa i grundskolans senare del. Du ska vara engagerad, flexibel och öppen för alternativa arbetssätt och individuella/flexibla lösningar. Du måste vara en kreativ person som har lätt för att arbeta med människor i olika professioner. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Din vilja att undervisa och din förmåga att skapa goda relationer är mycket viktiga för ett framgångsrikt arbete hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. B-körkort krävs. Registerkontroll via Rikspolisstyrelsen kommer att genomföras innan tillträde.

Kontaktperson:
Joakim Gustafsson, biträdande rektor
072-565 57 01
joakim.gustafsson@edu.humana.se

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-06-22
Ansök här