Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Lättsam personlig assistent sökes till tjej i Bandhagen

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-12
Sista ansökningsdatum: 2022-02-15
Arbetstid: Kväll

Vi på Humana söker nu en personlig assistent till en 21-årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Bandhagen. Hon är en livlig och självständig tjej som behöver en personlig assistent för tillsyn och aktiviteter då hon är lågfungerande. Hennes intressen är bland annat att promenera, fika på café, läsa, lösa korsord, spela enklare spel och lyssna på musik. Ni kommer att vara hemma en hel del och ute i närområdet vid bostaden.

Om tjänsten 
Vi söker nu en person som kan arbeta vardagar varannan vecka. Arbetstiderna är förlagda till 12:00-18:00.Tjänstgöringsgraden är på ca 40%

Vi tror att detta arbete passar dig som är intresserad av ett arbeta med människor med speciella behov.

Rent fysiskt är den unga kvinnan fullt fungerande, men hon har problem med minnet och kommunicering med andra. Hon behöver en personlig assistent för att genomföra aktiviteter, tillgodose tillsynsbehov och beskydd från att göra illa sig. Hon behöver också sällskap och dig, att umgås med som en vän.

Vem är du? 
Då en av arbetsuppgifterna innebär att följa med kund till badhuset önskas kvinnliga sökande för att även kunna hjälpa kund i omklädningsrummet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn och/eller personer med autismdiagnos, är pigg och alert samt ansvarstagande. Du bör även ha tålamod och ett genuint intresse för arbetet.  

Lön: Fast timlönen enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Efter överenskommelse
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig