Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Leg. Arbetsterapeut

Ort: Höör
Yrkesroll: Arbetsterapeut
Publicerad: 2022-01-13
Sista ansökningsdatum: 2022-03-15
Arbetstid: Dag

Leg. Arbetsterapeut inom psykiatri- och missbruksvård

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Är du arbetsterapeut som söker ett omväxlande och flexibelt arbete? Vill du jobba med kompetenta kollegor som både gillar och tycker det är kul att göra ett bra jobb? Fixar du att jobba självständigt men också i team? I så fall söker vi dig!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten

Tjänsten är inom område Vuxna.

Inom område Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, korttidsplatser samt stöd och träningslägenheter. Vi tar emot vuxna med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet ofta i kombination med missbruk. Vårt upptagningsområde sträcker sig över hela Sverige.  Förutom behandling och/eller boende på behandlingshem så erbjuder vi även daglig sysselsättning och LARO- behandling, läs mer om våra verksamheter på: http://www.humana.se

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du inom våra olika verksamheter i Höör. Dina främsta arbetsuppgifter är att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar samt utprovning av tekniska och kognitiva hjälpmedel. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet som du kommer att vara en del av. Du planerar självständigt ditt arbete och har ett nära samarbete med det tvärprofessionella behandlings- och utredningsteam som finns ute i våra verksamheter. Dessa team innehåller professioner såsom Psykiatriker, Sjuksköterska, Psykolog, Behandlingsansvarig, Behandlingsassistent etc.

Du ska kunna motivera och handleda våra klienter i meningsfull daglig sysselsättning där klienterna deltar i arbetsrelaterade, sociala och fysiska aktiviteter utifrån klientens individuella behov och egna målsättning.

Kvalifikationskrav

Legitimerad arbetsterapeut

Meriterande erfarenheter

Vi önskar en person som har arbetslivserfarenhet från psykiatrisk vård och/eller missbruksvård/kriminalvård. Kunskap om The Model of Human Occupation samt vetskap om de bedömningsinstrument som följer denna modell är meriterande.

Personliga erfarenheter

Du behöver kunna planera ditt eget arbete utifrån deadlines som oftast ligger 2 - 4 månader fram i tiden. Du behöver också tycka om att både arbeta självständigt och i team. Vi önskar att du är nyfiken på ditt jobb och att du gillar vår värdegrund som sammanfattas i ”Glädje, Engagemang & Ansvar ”

Språk

Datavana som är relevant för din befattning samt att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift.

Körkort

B-körkort fordras och verksamhetsbil finns.

Arbetstid och arbetsplats

Du har goda möjligheter att själv styra din arbetstid som i grunden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder förtroendetid.

Anställningsvillkor

50% Tillträde efter överenskommelse

Tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Vid frågor ring:
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster

Eva Wickström-Ward, Verksamhetschef utredning och rehabiliterings Team, mobil: 072- 5236753

Maria Truedsson, Leg. Arbetsterapeut, mobil: 072-7289030

Du är välkommen med din ansökan (cv och personligt brev)

Vänta inte med din ansökan, vi behandlar alla ansökningar löpande.

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-03-15
Ansök här

Kontaktperson

Eva Wickström-Ward Enhetschef