Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Lekfull pojke i Gnesta söker personlig assistent

Ort: Gnesta
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-22
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en glad, social och lefull kille i Gnesta. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden är en social och glad kille på 12år som älskar lek och all slags musik!
Så vi söker nu en leklysten assistent som är varm, ansvarsfull och som kan ta egna initiativ. 

I tjänsten ingår det att se till att kunden får lek och stimulans. Det är viktigt att du som assistent tycker om lek och visar kunden uppmärksamhet, det blir din uppgift att vara lekledare och initiera lek och
aktiviteter! I tjänsten förekommer det även regelbundna besök på det lokala badhuset då kunden älskar att bada och simma, så det krävs att du som person gillar att bada, är simkunnig och trygg i både dig själv och i vattnet. 
Kunden har en utvecklinstörning och autism.
Det kunden behöver hjälp i sin vardag är exempelvis med mat, toalettbesök (toalettträning) och en del blöjbyten. Kunden har inget tal men kommunicerar dels med kroppsspråk och ljud. Han har bra hörförståelse och han uppskattar om man använder stödtecken.

Vi erbjuder en timanställning med möjlighet att bli bokad på pass några veckor i förväg. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov, med möjlighet att bli bokad på minst 1-2 pass i veckan
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Vem är du?
Vi söker dig, kille eller tjej, som är varm, lek- och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning eller erfarenhet för att ge kunden den stimulans som han behöver.
Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, är självgående och har ett proaktiv beteende. 

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
Tål pälsdjur
Är rökfri
Körkort och tillgång till egen bil är meriterande 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder:
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig caroline.arbestal@humana.se