Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Lojal personlig assistent sökes till Fårösund, Gotland

Ort: Gotland
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-16
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vår kund studerar och bor i Fårösund, Gotland och behöver nu utöka sitt team.

Kunden har en muskelsjukdom och du hjälper till med det fysiska såsom påklädning , handräckning, förflyttningar etc. På natten hjälper du till med vändningar och justeringar. 

Vi tror att du som passar till detta arbete är en självständig, okomplicerad och lugn person som är trygg i dig själv, trivs i ditt eget sällskap och är bekväm i olika miljöer.

Du är bra på att ta instruktioner och att känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara kundens armar och ben.

Du bör ha bra fysik då manuella lyft förekommer och du förstår vikten av när du tar ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer, varför tjänsten kan passa dig som studerar på distans.

Arbetstiderna är förlagda till 08:00-20:00 samt 20:00-08:00. Du arbetar både dag och natt på ett rullande schema. 

Vi söker dig som har för avsikt att stanna en längre period.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-16
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig