Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Lyhörd personlig assistent sökes till trevlig man i 70års åldern Karlstad! Sommarjobb

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-26
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Om tjänsten
Du kommer att få arbeta med en man som efter en stroke har blivit rullstolsburen. Arbetet är förlagt i kundens hem i Karlstad och du kommer att hjälpa honom i hans vardag med exempelvis hushållssysslor, personlig omvårdnad samt följa med på olika aktiviteter.


Vi söker dig som: 
Du som söker får gärna ha erfarenhet av att ha jobbat som personlig assistent tidigare. Är du undersköterska är detta ett plus men personlig lämplighet är viktigast.  

För att lyckas i rollen som personlig assistent hos vår kund så tror vi att du är lyhörd, har en positiv inställning, är självständig, vågar ta initiativ samt har lätt till skratt!

Eftersom att det är delade turer hos kunden behöver man kunna vara flexibel. 


Vi erbjuder: 
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 


Arbetstid/varaktighet: Tjänsten är som timvikarie vid behov under ett sommarvikariat.Varierande dag, kväll, vardag och helg. Hos kunden jobbar man delade turer. Arbetspassen är förlagda på följande sätt: 08:00-10:00, 14:35-20:30. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

  

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 


Ansökan: 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Kontaktperson Mia Pilipovic, nås på Mia.Pilipovic@humana.se. Telefonsamtal undanbedes. 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig