Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Man i Högsjö söker personlig assistent

Ort: Katrineholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-13
Sista ansökningsdatum: 2022-06-30
Arbetstid: Dygn

Vill du arbeta som personlig assistent och vara med om att tillgodose rätten till ett härligt liv?

Vår kund är en man i 56-års ålder som efter en trafikolycka fick en hjärnskada och behöver därmed hjälp i sin vardag. Kunden har en försvagad sida efter olyckan så behöver stöttning vid exempelvis förflyttningar.
Kunden bor tillsammans med sin katt så du som söker bör inte ha pälsdjursallergi.
Vi tror även att du som söker tjänsten har humor, har en vilja att lära, är ansvarstagande, positiv och har glimten i ögat. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Kunden har assistans dygnet runt med 9h väntetid på natten och arbetspassen är förlagda som dygnspass.
Vi söker en assistent som kan jobba 2 dygn i veckan vilket är en tjänstgöringsgrad på ca 75%.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1 juli eller enligt överenskommelse 

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dygn
Sök jobbet senast 2022-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig