Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Man i Karlstad söker personliga assistenter på schemarad och timvikariat!

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-04
Sista ansökningsdatum: 2021-10-29
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Om tjänsten

Vi söker vi ett flertal personliga assistenter till en av våra kunder hemmahörande i centrala Karlstad. Vi söker assistenter som är intresserad av att jobba som timvikarie, med möjlighet till schemarad. Vår kund är en utlandsveteran som blev ryggmärgsskadad 2007 och som sedan dess är förlamad från bröstet och nedåt. Detta innebär att han behöver assistansbemanning dygnet runt. Mannen bor i en väl anpassad lägenhet i Karlstad.

Vår kund är social och har ett stort naturintresse. Under sitt yrkesverksamma liv jobbade han bl a som Överlevnadsinstruktör i Försvarsmakten. Han uppskattar att ta turer till natursköna områden eller till gymmet, han gillar fågelskådning och har även ett stort intresse för blommor och trädgårdsväxter. Ibland blir det en fika på ett café eller middag på restaurang i stan. Han kikar gärna på naturprogram, löser ofta melodikrysset och spelar ibland kunskapsspel som t ex Alfapet eller Trivial Pursuit.

Att jobba hos denna kund innebär att hjälpa honom i sin rehabilitering och med allt det vardagliga som hör hushållet till. Vi söker dig som är social, har glimten i ögat och som gillar att förgylla livet för andra. Du är kreativ och tar gärna initiativ till att hitta på olika aktiviteter. B-körkort är meriterande då kund har en minibuss. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inget krav.

Passen är förlagda dygnet runt, vardag som helg. Dygnet är uppdelat i tre delar med ett pass 08.00-16.00, 15.00-22.00, 20.00-10.00. Under natten gäller vaken natt. I dagsläget söker vi timvikarier som kan jobba vid ordinarie personals frånvaro eller vid andra vakanser.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker assistenter på fasta schemarader på ca 80-100 % samt timvikarier. Varierande arbetstider dag, kväll och natt. Under natten gäller vaken natt.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige,   Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en   viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 Vad händer nu?
 Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att maila rekryteringsansvarig på allis.lilja@humana.se. Telefonsamtal undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-29
Ansök här

Kontaktperson

Allis Lilja Rekryterings- och bemanningsansvarig allis.lilja@humana.se