Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-18

Man i laxå söker en personlig assistent till schemarad samt timvikarier

Om tjänsten

Personliga assistenter till man i Laxå sökes!

Är du flexibel, lyhörd och har erfarenhet av personlig assistans eller motsvarande arbetsuppgifter? Bra, då kan det här vara tjänsten för dig!

Kundpresentation

Jag är en man på 30 år, bosatt i Laxå. På grund av en trafikolycka är jag rullstolsburen, därav är min funktionsnedsättning omfattande och jag behöver hjälp med det mesta som kan uppkomma i min vardag.

Mina intressen är bland annat it/teknik, friluftsliv, matlagning och ett smått växtintresse. Humor och ironi är även viktigt för mig.

Nu söker jag personliga assistenter som vill arbeta på schema hos mig!

För att jobba som personlig assistent hos mig önskar jag att du:

  • Är flexibel
  • Är lyhörd
  • Inte är rökare
  • Har B-körkort


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker nu en personlig assisten till en fast schemarad på 66% samt timvikarier som även kan arbeta på schema under sommaren.

Arbetspassen är förlagda som dygnspass och man arbetar varierad arbetstid så som dag/kväll/natt och helg. Utöver de aktiva timmarna på 66% så tillkommer det väntetid under natten.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Evelina Madheim Rekryteringsansvarig