Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Man i Västerås söker en ny personlig assistent till sitt team!

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en timvikarie som vill arbeta som personlig assistent till en man i Västerås. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en glad 62-årig man som efter en stroke är i behov av assistans i sin vardag. Som personlig assistent kommer du stötta kunden vid t.ex. förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och aktiviteter utanför hemmet. Det finns rutiner i kundens vardag som är viktiga att man följer. Kunden har även en mildare epilepsi och afasi och det är väldigt viktigt att du som assistent är lyhörd till kundens behov. Kunden kommunicerar inte via tal så han älskar att hänga med i nyheterna och uppskattar trevliga samtal med alla sina assistenter. Kunden tycker även om att spela spel som till exempel, Yatzy och Fyra i rad.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Schemarad på 50%. Arbetspassen kan vara förlagda både vardagar och helger. Arbetstiderna kan vara förlagda mellan 08-21:00, nattpass kan förekomma vid förfrågan men inte enligt schema.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. En bra personkemi mellan dig och kunden är viktig för tjänsten. Vi söker dig som är social, flexibel och som person ser du hellre lösningar än problem. Du är lyhörd och glad med en stor portion humor och du brinner för vårdyrket. Vi ser gärna att du är initiativtagande och kan arbeta självgående och är trygg i din roll.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort och bil
- God fysik och kan utföra manuella förflyttningar
- Inte allergisk mot pälsdjur då grannens katt gärna kommer på besök.

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- Erfarenhet av epilepsi eller afasi
- Kan tala portugisiska eller finska


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig