Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Man utanför Tumba söker personlig assistent!

Ort: Botkyrka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-20
Sista ansökningsdatum: 2021-05-19
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Nu söker vi personliga assistenter till en man i 34-årsåldern! Vår kund har en muskelsjukdom och är rullstolsburen. Han tycker om att delta på olika sportaktiviteter och gillar frågesporter. 

Han behöver hjälp med exempelvis förflyttningar, matsituationer, personlig omvårdnad och hushållssysslor. Du följer med ifall han ska på en aktivitet och är annars behjälplig i hemmet.

Han bor i en lägenhet i Vårsta med bra förbindelser från Tumba. Från Tumba station tar det endast 12 minuter med buss och sen är det endast 1 minuts promenadavstånd från hållplatsen.

Om tjänsten:
Vi söker nu två personliga assistenter. Vi söker dig som är intresserad av att jobba dag och kväll och det är ett rullande tvåveckorsschema. Du behöver vara tillgänglig samtliga av de pass som ingår i tjänsten.

Tjänst 1. ca 40%
Vecka 1: Torsdag 09:00-16:00. Fredag, 16:00-22:00
Vecka 2: Måndag 09:00-16:00. Lördag 09:00-22:00, 

Tjänst 2. ca 88 %
Vecka 1: Måndag, tisdag, onsdag, torsdag 22:00-09:00
Vecka 2: Fredag, lördag, söndag 22:00-09:00

Schemat kan komma att förändras.

Vem vi söker:
Du som söker ska vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande och du får gärna vara sportintresserad. Vi ser gärna manliga sökanden och som person är du lyhörd, tålmodig, ärlig samt har en stor portion humor. Det är viktigt att du är punktlig och flexibel. För att bli aktuell för tjänsten krävs följande:
- Du har erfarenhet från vård och omsorgsyrken
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-19
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig