Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Musikintresserad personlig assistent sökes till ung man i Skoghall! Timvikariat

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-22
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Är du en lättsam och positiv person med ett intresse för musik? Då kanske det är just dig vi söker som timvikarie för vår trevliga kund i Skoghall.  


Om tjänsten:
 
Vår kund är en glad kille i 20-årsåldern med en kombination funktionsnedsättningar däribland epilepsi och autistiska drag. Han är en social person som gillar att umgås med andra och tycker mycket om musik och att dansa.

Utöver att sprida glädje innebär dina arbetsuppgifter exempelvis att stötta i matsituationer och vid av- och påklädning. Han bor i egen lägenhet i Skoghall och det är också där större delen av arbetet sker!


Vi söker dig som: 
För att passa i rollen tror vi att du har en lättsam och positiv inställning med ett fantasifullt sätt. Du får gärna vara initiativtagande och komma med idéer på passande aktiviteter. Det är viktigt att du har ett bra ordningssinne för att kunna hjälpa till med skötsel av hemmet och planering. Har du dessutom ett musikintresse så kanske det här är det perfekta jobbet för dig! 

Körkort är en fördel men inget måste. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket, men det är inget krav. Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och att personkemin stämmer med kund och arbetslag. 


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie. Arbetstiden är varierande dag, kväll & helg. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 

Tillträde: Omgående. 


Ansökan
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

  

Kontaktperson, Mia Pilipovic. Skicka dina frågor till Mia.Pilipovic@humana.se . Telefonssamtal undanbedes.  

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig