Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Nattvak

Ort: Skövde
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2021-10-06
Sista ansökningsdatum: 2021-10-31
Arbetstid: Natt

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Om Kilen

Vår målgrupp är flickor ålder 13-18 år, placerade enligt både SOL och LVU, med svår beteendeproblematik i kombination med omfattande psykosociala svårigheter, neuropsykiatrisk problematik, trauma, PTSD samt stora omsorgsbrister.

Självskada, isolering, bristande impulskontroll, skolproblem, konfliktfyllda relationer är vanligt förekommande. Vi är inte en missbruksenhet men riskbruk kan förekomma. Vi erbjuder behandling, utredning och i mån av plats även akuta placeringar.

Vårt mål är att flickorna ska känna sig trygga, få god omsorg och att möta dem där de befinner sig. Därefter anpassar vi våra insatser och hjälps åt att skapa förutsättningar för framtiden.

Om tjänsten

Vi söker en ny kollega som gillar att jobba natt. Du är den som är vaken men du är inte ensam, det finns en sovande kollega som du kan väcka om behov uppstår. Din uppgift är att finnas till för barnen.

Vissa behöver en kopp varm mjölk och lite omtanke för att känna sig lugna och må så bra det är möjligt. Ibland har någon haft ett gräl med en vän eller förälder som gör att de mår dåligt eller är ledsna. Emellanåt är det konflikt mellan flickor på boendet och då behöver du vara extra på allerten för att se till att inget händer eller att någon far illa. Att tycka om att ge god omsorg och att visa empati är viktigt. Du behöver även vara trygg i att säga nej när det behovet uppstår.

Du har även lite extra ansvar för att huset är redo inför kommande dag vad gäller städ och ordningställande. Är du intresserad av att baka är det en mycket uppskattad färdighet då doften av hembakt är magi för alla, både flickor och kollegor. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är natt, vi har två nattvak på Kilen så schemat är ett rullande tvåveckors schema. Tjänsten är heltid

Lön: Lönen förhandlas inför anställning och övriga ersättningar är enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. 

Vem är du? 

Du har gärna erfarenhet från liknande uppdrag

Vi tror att du är en kvinna

Du har lätt för att skapa relationer och har ett positivt synsätt

Det är ett oerhört viktigt jobb så du behöver vara trygg i dig själv samt genuint tycka om ungdomar. Du blir den som skapar trygghet och lugn under natten då många av våra flickors mående kommer ikapp dem. 

Meriterande är om;

-  du gillar att jobba med fantastiska ungdomar

- du har erfarenhet av liknande uppdrag

- du är van att dokumentara

- du har två-årig eftergymnasial utbildning inom lämpligt område

Du måste ha B-körkort för bil med manuell växellåda och vi tror att du är minst 25 år 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-10-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2021-10-31
Ansök här

Kontaktperson

Mikael Eriksson Föreståndare