Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Nu söker Humana en assistent till en 12-årig kille i Solna!

Ort: Solna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-14
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   

Nu söker Humana en personlig assistent till en av våra kunder i Solna!
Vår kund är en glad och aktiv kille på 12 år som bor tillsammans med sin mamma, pappa och lillebror. Han tycker mycket om att gå promenader, bada på badhus samt att leka och gunga i lekparker. Vår kund har autism, utvecklingsstörning och epilepsi och behöver därför stöd av en personlig assistent i sin vardag.

Om tjänsten
Vi söker dig som är intresserad av följande tjänst: 
Två dagar i veckan 14.20-22.30, samt varannan helg 08-19 lördag och söndag.

Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar stöd vid lek och aktiviteter, måltider, personlig hygien och kommunikation.

Vem vi söker
Vi tror att du som söker tjänsten är lugn, ansvarsfull och lekfull. Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn som har funktionsnedsättning är det meriterande. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande:

-Du ser uppdraget som långsiktigt
-Du är helt rökfri
-Du kan arbeta helt doftfritt med hänsyn till kundens allergier
-Du är simkunnig och kan bada och simma med kund på badhus
-Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden för att du som assistent ska kunna stötta kunden i omklädningsrummet vid besök på badhus.

Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig