Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Nu söker jag ett nytt arbetslag!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-25
Sista ansökningsdatum: 2023-06-08
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Jag är en 22-årig tjej med stort intresse av film och skrivande. Nu flyttar jag hem till Stockholm efter två år på Gotland och söker dig/er som vill bli en del av mitt nya team!
Jag har en muskelsjukdom och du hjälper till med det fysiska såsom påklädning, handräckning, förflyttning etc. På natten hjälper du till med vändningar och justeringar. Du är en självständig, okomplicerad och pålitlig person som trivs i ditt eget sällskap är trygg i dig själv och är bekväm i olika miljöer.
Du är bra på att ta instruktioner, känna av situationer och kan snabbt skifta från att ha en mer avvaktande roll till att hugga i och vara mina armar och ben.
Du bör ha bra fysik då manuella lyft förekommer och du förstår vikten av när du tar ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Stunder av väntan förekommer i arbetspasset, därför kan tjänsten passa dig som exempelvis pluggar på distans.

Om tjänsten
Vi söker assistenter till tjänster på 80-100% där arbetspassen är
förlagda dag, kväll, natt och helg. Passen kommer att vara 12 timmar.

Tjänstgöringsgrad: 80-100%.
Lön:  Fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 2023-06-01  
 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-08
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig