Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Nu söker vi personliga assistenter till en liten flicka i Bro

Ort: Upplands-Bro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-11-25
Sista ansökningsdatum: 2022-12-09
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en  flicka på 1,5 år som bor med sina föräldrar och syskon i Bro. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
 

Flickan har en sjukdom vid namn Phelan-McDermids syndrom och behöver mycket hjälp i vardagen. Phelan-McDermids syndrom kännetecknas av intellektuell funktionsnedsättning, nedsatt muskelspänning under nyföddhetsperioden, sen motorisk utveckling, utebliven eller kraftigt påverkad tal- och språkutveckling samt autismliknande symtom. Hon även kraftig hörselnedsättning samt dålig syn
 

Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, förflyttningar, rengöring av hjälpmedel. Kunden har även sondmatning samt hjälpmedel för andning. Det ingår även mycket träning och gymnastik med kunden.
Då vår kund är ett litet barn så är hon begränsat i sin kommunikation och kommunikationen sker via taktila tecken då hon kommer att ha svårt att prata.
 

Hon gillar att gunga, dansa och lyssna på musik. Det är en riktig glad tjej.
Som assistent är du med kunden i förskolan mellan kl.9-15. Samt på olika träningar 1 till 2 gånger i veckan.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna består av dag, kväll, natt, helg. heltid, 100%
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 

Vem är du?
 

Du som söker ska kunna prata bra svenska alt engelska.
Erfarenhet av att jobba med barn är meriterande.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-12-09
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig