Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Nya personliga assistenter till 11-årig kille i Torslanda! 30-40%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-01
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille som blir 12 år till sommaren och jag bor med min familj i Torslanda. Jag behöver en ny assistent och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, och som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker jag ALLT där. Det är det roligaste som finns!
Jag rider på ridklubb en gång i veckan också så du får inte vara allergisk eller rädd för hästar! 
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning och autism som för mig innebär att jag inte pratar inte med ord eller går helt själv. Jag gör mig förstådd genom kroppsspråk, olika tecken och bilder. När jag går så vill jag gärna ha dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver också hjälp med att äta, gå på toaletten, klä på mig och leka.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil och mentalt stark person med hög arbetsmoral. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj och att det ibland kan vara ganska tungt, både fysiskt och psykiskt. Goda förbindelser med kollektivtrafik (expressbuss precis utanför kundens hem ca 20 min till Gbg centrum)

Du får inte vara rökare och du måste prata flytande svenska.

Möjlighet till utveckling finns i form av utbildningar och kurser som är ändamålsenliga, t.ex. teckenkurs.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst ca 30-40%. På vardagarna är passen mellan 06:00-07:45 samt 15:30-21:30. Man arbetar antingen ett eller båda passen efter överenskommelse. På morgonpassen börjar man hemma hos pojken i Torslanda och åker med honom i färdtjänsten till skolan i Västra Frölunda där man slutar sitt pass.
På eftermiddagspassen hämtas pojken i skolan i Västra Frölunda och man åker med honom i färdtjänsten hem till Torslanda och arbetar där till passets slut. Man arbetar vissa helger, då ligger passen lördag 07:00-16:30 eller 10:00-21:00 och söndag antingen 07:00-16:30 eller 10:00-20:00. Under helgerna går man omlott några timmar och då jobbar 2 assistenter tillsammans. 
Möjlighet finns att arbeta extra vid behov.

OBS! Sommarschemat ser annorlunda ut och det är viktigt att du som ny assistent kan arbeta även dessa tider. Vecka 28 finns inga pass, du är då arbetsbefriad. Under vecka 29 arbetar du antingen 07:00-16:30 eller 09:30-21:30 oavsett vardag eller helg. Vecka 30 arbetar du endast 2 pass, övrig tid är du arbetsbefriad. Under vecka 31 arbetar du antingen 07:00-16:30 eller 09:30-21:30 oavsett vardag eller helg. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig