1. Du är här: Omvårdnadsansvarig sjuksköterska, Dagtid, Heltid, Sundbyberg

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska, Dagtid, Heltid, Sundbyberg

Stad: Sundbyberg
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2019-04-16
Sista ansökningsdatum: 2019-05-15
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Till Ekbackens äldreboende mitt i hjärtat av Sundbyberg söker vi en omvårdnadsansvarig sjuksköterska – heltid, dagtid, måndag-fredag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Vi utvecklar och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra kunder ökad livskvalitet och en bra vardag. Genom vår verksamhet skapar vi förutsättningar för våra kunder att förverkliga sina drömmar och leva ett liv som andra. Att alla har rätt till ett bra liv är en naturlig utgångspunkt för oss på Humana.

Vi tror på Engagemang, Ansvar och Glädje och ger våra medarbetare frihet att vara dem de är. Vi kombinerar en nära relation till våra kunder med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Privat ägarform och decentraliserad organisation ger en entreprenöriell anda med korta beslutsvägar, stort mandat och eget ansvar. Hos oss deltar, påverkar och beslutar du.

Har du en hög energinivå och delar våra värderingar? Vill du bidra som sjuksköterska till utvecklingen av vårt företag och vårt affärsområde för äldreomsorg?

Till Ekbackens äldreboende mitt i hjärtat av Sundbyberg söker vi en erfaren sjuksköterska!  

Hos oss är du ansvarig för

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en omvårdnadsansvarig sjuksköterska på ett äldreboende. Inriktningen är personer med demenssjukdomar. Du har ett omvårdnadsansvar för ett visst antal kunder och agerar som arbetsledare för omvårdnadspersonal.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du lyhörd och prestigelös med ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du ser till den enskildes behov och arbetar med kunden i fokus. Du är flexibel och har en god förmåga att kommunicera, bygger goda relationer och är förtroendeingivande. 

Vi erbjuder:

Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra.

Vi erbjuder en spännande och givande tjänst där du får möjlighet att göra skillnad och sprida glädje och engagemang. Du kommer arbeta tillsammans med serviceinriktade kollegor. Välkommen med din ansökan till oss på Humana och till Ekbacken!  

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och senast 2019-05-15. Intervjuer sker löpande! För mer information kontakta enhetschef Azita Mehranpour.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Dag
Sök jobbet senast 2019-05-15
Ansök här

Kontaktperson

Azita Mehranpour Enhetschef