Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-15

Omvårdnadspersonal Bokhultet

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb som omvårdnadspersonal oss på Bokhultet psykiatriboende. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. 

Om oss 
Bokhultet psykiatriboende ligger centralt i Växjö och är ett boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Boendet har 18 platser, varav 9 platser för permanent boende (särskilt boende) och 9 platser för kortidsvistelse. Boendet är i en uppstartsfas och som medarbetare hos får du chans att vara med och vara delaktig i uppbyggnaden. 


 Om tjänsten 
Som omvårdnadspersonal arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring. I rollen arbetar du med att:
- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser
- Planerar och genomför aktiviteter med klienten
- Genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter

Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor

Vi lägger stor vikt vid bemötande, delaktighet och självbestämmande. Vi eftersträvar alltid hög kvalitet utifrån visionen “Alla har rätt till ett bra liv”.  Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och skötare/undersköterskor.  

Vem är du? 
- Du är lösningsfokuserad, lyhörd och flexibel.  
 
- Du behöver vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande.  
- Du ska vara ansvarsfull och själv kunna strukturera ditt arbete, men också ha social kompetens och kunna samarbeta med andra.  
- Du behöver ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.  
 
Personlig lämplighet för tjänsten värderas högt. 


För tjänsten krävs:  
- Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig krävs för tillsvidareanställning.   
- God kunskap om genomförandeplaner och övrig dokumentation. 
- B-körkort. 

Det är även meriterande om du har: 
- Erfarenhet av arbete med målgruppen. 
- Fördjupad utbildning inom psykiatri. 
- Erfarenhet av att ha arbetat med personer som kan ha ett utåtagerande beteende. 


Övrigt 
Anställningsform: Då vi är i uppstartsfas är olika anställningsformer av intresse såsom tillsvidare (med 6 månaders provanställning), visstidsanställning och timvikariat (vid behov). 
Lön: Individuell lönesättning   
Tillträde: enligt överenskommelse 
Sista ansökningsdag: 31 oktober 

Välkommen med din ansökan!   
För anställning hos oss krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret samt fotokopia av giltigt körkort, ta gärna med det redan till en eventuell intervju. Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   

Att jobba på Humana  
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

 

Kontaktperson