Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Omvårdnadspersonal Bokhultet

Ort: Växjö
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2023-03-07
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Skötare / undersköterska

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?  

Välkommen till Humana!  

I månadsskiftet augusti-september kommer vi att starta upp en ny verksamhet i Växjö, Bokhultet är en enhet som kommer inrymmas på en våning i vårt befintliga äldreboende på Södra Järnvägsgatan. Enheten kommer ha 18 platser.

Bokhultet ligger centralt i Växjö och är ett boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning med eller utan behov av somatisk hjälp. Vi tar emot klienter från 21 år och uppåt. 

Du behöver brinna för arbetet genom att göra skillnad för personer som behöver hjälp- och stödinsatser. Vår värdegrund; Engagemang, Glädje och Ansvar ska genomsyra och leda vårt arbete.  Vi lägger stor vikt vid bemötande, delaktighet och självbestämmande. Vi eftersträvar alltid hög kvalitet utifrån visionen ¨Alla har rätt till ett bra liv¨.  

Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och skötare/undersköterskor. 

Tjänsterna är på 80-100%, kvällar och helger ingår. Personlig lämplighet värderas högt och vi ser fram emot att få träffa dig som inte är rädd för att sticka ut på ett positivt sätt.  

Vem är du?  

- Du är utbildad undersköterska/skötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med målgruppen.  

- Vi förutsätter att Du är lösningsfokuserad, lyhörd och flexibel.  

 -Du behöver vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande. Erfarenhet av att ha arbetat med personer som kan ha ett utåtagerande beteende är meriterande.  

- Du ska vara ansvarsfull och själv kunna strukturera ditt arbete, men också ha social kompetens och kunna samarbeta med andra. Du behöver ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.  

För tjänsten krävs  

- Undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig.  

- Fördjupad utbildning inom psykiatri och /eller ledarskap är meriterande.  

- God kunskap om genomförandeplaner och övrig dokumentation  

- B-körkort  

 

Om tjänsten: 

Lön: Individuell lönesättning  

Tillträde: slutet av augusti/början av september

Tjänsterna är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag 31/3

 

Välkommen med din ansökan!  

För anställning hos oss krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret, ta gärna med det redan på en eventuell intervju.  .  

Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Johannes Torstensson Regionchef 073-4478725