Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-13

Omvårdnadspersonal för timanställning sökes till Solhäll Vittsjö

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv?  En arbetsplats där du samtidigt erbjuds ett viktigt och spännande jobb?  

Välkommen till Humana!  

Solhäll i Vittsjö är en del av Humana som är en ledande aktör inom avancerad psykiatri. 

På Solhäll har vi fyra avdelningar,- Leon,Orbit,Summit och Abilis. 

Enheten ligger centralt i Vittsjö och är ett boende för vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning med eller utan behov av somatisk hjälp. Hos oss bor klienter från 18 år och uppåt. 

Vi är en arbetsgrupp som brinner för vårt arbete att göra skillnad för personer som behöver hjälp- och stödinsatser. Vår värdegrund; Engagemang, Glädje och Ansvar genomsyrar och leder vårt arbete.  Vi lägger stor vikt vid bemötande, delaktighet och självbestämmande. Vi eftersträvar hög kvalitet utifrån visionen - Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, skötare/undersköterskor/behandlingspedagog, aktivitetspersonal, kock samt psykiatriker.   

Personlig lämplighet värderas högt och vi ser fram emot att få träffa dig som inte är rädd för att sticka ut på ett positivt sätt.  

 

Vem är du?  

- Du är utbildad undersköterska/skötare/vårdbiträde eller har motsvarande kunskap.

- Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete med målgruppen.  

- Vi förutsätter att Du är lösningsfokuserad, lyhörd och flexibel.  

- Du behöver vara trygg och stabil i situationer som kan vara stressande.  

- Du ska vara ansvarsfull och själv kunna strukturera ditt arbete, men också ha god samarbetsförmåga.

- Du behöver ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.  

- Vi ser gärna att du har B-körkort.

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag/kväll/helg/natt. Visstidsanställning (timanställning).

 

Lön: Enligt överenskommelse, övriga ersättningar efter kollektivavtal. 

 

För anställning hos oss krävs giltig ID-handling ,eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige samt utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Ta gärna med detta redan på en eventuell intervju.

Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Vid frågor kontakta Biträdande Verksamhetschef Sabina Lindblad på telefon 076-720 92 04 eller sabina.lindblad@humana.se

 

Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

Kontaktperson