Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Omvårdnadspersonal till Nyby SäBo

Ort: Laholm
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2023-04-25
Sista ansökningsdatum: 2023-08-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som omvårdnadspersonal i vårt nya boende i Laholm. Nyby är ett nystartat särskilt boende. Vi söker nu engagerad personal för att skapa en personalgrupp med hög kompetens för målgruppen.


Om tjänsten
Nyby kommer att ta emot personer med psykiatrisk problematik. Det är ett särskilt boende med 6 platser. Varje boende har en egen lägenhet med 2 rum och egen uteplats. Vi söker dig som är undersköterska, stödpedagog, behandlingspedagog eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta mot personer med psykiatrisk problematik och ha ett starkt intresse och engagemang för målgruppen. 
Du kommer att tillsammans med ditt team ansvara för att de boende på Nyby får högkvalitativ vård och omsorg. Vi arbetar med kontaktmannaskap vilket innebär att du kommer att ha extra ansvar för en eller ett par boende. 

Som omvårdnadspersonal på Nyby kommer du bland annat  att arbeta med:
- att upprätta genomförandeplaner för de boende och arbeta löpande utifrån dessa 
- att hjälpa, stödja och bistå de boende i sin vardag med målet att den enskilde ska nå en hög grad av självständighet utifrån sin förmåga. 
- att vara en del av ett arbetslag som skapar trivsel, kontinuitet och trygghet för de boende på Nyby. 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timanställning
Lön: Lön sätts enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträdesdatum diskuteras under rekryteringsprocessen. 

Vem är du?

Vi söker dig som är undersköterska, stödpedagog, behandlingspedagog eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta mot personer med psykiatrisk problematik och ha ett starkt intresse och engagemang för målgruppen. Vi ser gärna att du har kunskap kring, och erfarenhet av att arbeta utifrån ett lågaffektivt bemötande. För att bygga ett starkt team på verksamheten söker vi dig som är lösningsorienterad, är beredd att ta stort ansvar, är strukturerad men samtidgt flexibel. Du behöver kunna möta en målgrupp men komplex problembild och ha vana av att möta ett utåtagerande beteende. Då det är en enhet med ett relativt litet arbetslag är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och en god förmåga att kommunicera både internt och externt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.  

-Du ska ha minst 2 års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Erfarenhet av psykiatri är meriterande

-B-körkort är ett krav 
Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-08-31
Ansök här