1. Du är här: Personlig assisten till deltidsanställning till kvinna i Lund

Personlig assisten till deltidsanställning till kvinna i Lund

Stad: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-18
Sista ansökningsdatum: 2019-02-18
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vår kund söker nu en personlig assistent som kan jobba helgpass på rullande schema. Tjänsten ligger på 20% och man arbetar antingen en lördag eller söndag varje helg. Arbetstiderna är förlagda antingen mellan 8-16 eller 16-23. Kunden har assistans dygnet runt och har dubbelassistans. Eftersom detta är en deltidanaställning ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller deltidsarbete. 

Kunden är en kvinna i 65-årsåldern som bor med sin man i en villa i Lund. Hon har drabbats av ALS, en sjukdom som gör att hon har behov av hjälp kring allt som tillhör vardagsbestyren såsom t.ex. hushållssysslor, personlig omvårdnad, följa med vid olika aktiviteter och allt annat som tillhör vardagen.

Arbetsuppgifterna som assistent är varierande, där både de grundläggande behoven, såsom uppstigning/läggning, på- och avklädning samt hygien ingår. Vår kund har trach som kräver regelbunden skötsel och god hygien. Det är också en fördel om du har tidigare erfarenhet av sondmatning. Inför arbetet kommer du få utbildning och introduktion.

Kunden är aktiv och äventyrligt lagd, hon vill så långt hennes situation tillåter det vara fri att genomföra de aktiviteter hon önskar. Hon är positiv, social och har mycket humor. Det är därför viktigt att du som söker är positiv, flexibel, engagerad och lösningsorienterad för att passa in i assistansen.                         

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-02-18
Ansök här

Kontaktperson

Ann Holmström Rekryteringsansvarig