1. Du är här: Personlig assistens till en social och trevlig kvinna i Deje

Personlig assistens till en social och trevlig kvinna i Deje

Stad: Forshaga
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-14
Sista ansökningsdatum: 2019-08-28
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:

Till en social och trevlig kvinna söker vi nu dig som vill jobba som hennes personliga assistent. Hon gillar att vara utomhus när tillfälle ges vilket innebär att du som hennes assistent exempelvis kan få följa med på bilbingo eller umgås och påta i trädgården. Då hon har MS och är rullstolsburen kommer du få hjälpa till med olika moment såsom förflyttningar, personlig omvårdnad och hushållssysslor. Hon bor tillsammans med sin make och en katt, och har stora barn som flyttat hemifrån.

Vi söker dig som:

  • Har B-körkort och tillgång till egen bil
  • Ej är pälsdjursallergiker

Du är en glad, social person med humor. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom vården. Det är viktigt för oss att du förstår vad arbetet går ut på, vilket innefattar aktiviter, omvårdnad men också att tvätta, städa och laga mat.

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/varaktighet: Vi söker en person som vill jobba på en schemarad på ca 55% med 2 veckors rullande schema och extra vid behov. Varierande dag, kväll, vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Kontaktperson Maja Nykvist 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-08-28
Ansök här