Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent - sommarvikariat 90 % - till en kille i Hässleholm.

Ort: Hässleholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-06
Sista ansökningsdatum: 2022-06-13
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en personlig assistent  - sommarvikariat på 90 %. ( 2022 06 29 - 2022 08 21.) Arbetspassen är förlagda varierat dag/kväll/natt på vardagar och helg

Vår kund är en glad, social och musikintresserad 30-årig kille som lever med en muskelsjukdom. Han bor i Hässleholm med sin familj. Vår kund har andningshjälpmedel som kräver regelbunden skötsel och god hygien. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av trakeostomi.

Som assistent gäller att du har förmågan att kunna aktivera och hitta på saker tillsammans med vår kund.

Förutom att vara kunden behjälplig i de dagliga bestyren kommer du också vara med vår kund vid olika aktiviteter. Du som söker ska vara lugn, ansvarsfull, flexibel men också spontan och positiv. Det är också kul om du delar vår kunds stora musikintresse.

Om du har körkort är det ett stort plus.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dag/kväll/natt på vardagar och helg. Tjänstgöringsgraden är på 90 % och det är ett sommarvikariat 2022 06 29 - 2022 08 21.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Upplärning sker innan sommarvikariatet påbörjas. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2022-06-13
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig