Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent - tim vid behov - till en tjej i Klippan.

Ort: Klippan
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-29
Sista ansökningsdatum: 2023-04-13
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som är en 35 årig tjej boende i Klippan. 
Arbetspassen är förlagda kl. 8.00-16.00 och kl. 16.00-22.00 och det är varierade arbetspass men främst på kvällarna. I denna assistans arbetar men ej på röda dagar och helger. 

Vår kund är på grund av sin funktionsnedsättning rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen. Hon kommunicerar med hjälp av tecken som stöd och /eller via en talplatta. Det är därför viktigt att du behärskar svenska språket obehindrat. Vår kund är en mycket aktiv tjej som jobbar med datorer, media och redigering av film, vilket hon även ägnar mycket fritid åt. Det är till stor fördel om du delar hennes intresse för media.

Efter arbetsdagen har hon aktiviteter såsom parasimning, gympa och promenader. Vi förutsätter att du är fysiskt stark och har god kondition då du är fullt delaktig i hennes aktiviteter. I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla i ordning i hennes hem, laga mat och hjälpa henne med förflyttningar och personlig omvårdnad. Du är rökfri och du behöver bil och körkort för att ta dig till arbetsplatsen om du inte bor i Klippan.

Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden. Som person tror vi att du är pigg, glad och har lätt för att ta tag i saker. Du är drivande, flexibel, initiativrik och samtidigt tålmodig och lyhörd.

Stämmer ovanstående överens med dig så tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagar och kvällar på vardagar. Tjänsten är tim vid behov. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-04-13
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig