Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-25

Personlig assistent - timanställning - till kvinna i Landskrona

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna boende i Landskrona. Tjänsten är en timanställning vid behov. Arbetspassen är förlagda 08:00-23:00 både vardag och helg.  

Vår kund är en glad och social kvinna som på grund av sin funktionsvariation är rullstolsburen. Hon har behov av hjälp med vardagliga sysslor som matlagning, städning, promenader och socialt umgänge.
Du kan ej vara pälsdjurallergiker eftersom kund har katt och ibland hund i hemmet. 

Vi ser att du som söker har erfarenhet av personlig assistans eller annat vårdrelaterat yrke. Som person är du tålmodig, ärlig, hjälpsam, bra på att lyssna och tillmötesgående. Du är även rökfri. 
Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökande. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiderna är förlagda på vardagar och helger kl 08.00-23.00. Tjänstgöringsgraden är timanställning vid behov. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Omgående. Tjänstgöringsgraden är timanställning vid behov.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Fredrik Wass Rekryteringsansvarig