Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent - Vi söker sommarvikarie i Borås med omnejd.

Ort: Borås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-30
Sista ansökningsdatum: 2021-05-10
Arbetstid: Sommarjobb

Vi söker ett antal assistenter kan arbeta som timmis/vikarie hos våra kunder i vår och i sommar 2021 i Borås med omnejd. Vår assistans vänder sig till både vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Som personlig assistent hjälper du kunden i vardagen med de grundläggande behoven så som personlig hygien, förflyttningar och kommunikation. Utöver det hjälper du kunden med andra förekommande uppgifter exempelvis aktiviteter, hushållsarbeten och träning.

För arbetet krävs att du är flexibel och trygg i din arbetsroll samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete med personer med funktionsnedsättning, samt sökande som studerar eller fullgjort en vårdutbildning. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut.

Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.

Vi söker dig som har:

Att du fyllt 18 år.

Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Har erfarenhet/utbildning eller påbörjar utbildning inom vård/omsorg.

Körkort och tillgång till egen bil.

Icke-rökare.

Belastningsregister - Du behöver även kunna visa upp ett registerutdrag och vi rekommenderar därför att detta beställs i god tid från polisen.

 

Tillträde:  Omgående start eller enligt överenskommelse.  

Arbetstid/varaktighet: Tjänsterna som timmis/vikarie är omgåene start. Tjänsterna på sommarvikariat ligger på ca 50-100% under juni-augusti. Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både sovande och vaken) samt helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-10
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig