1. Du är här: Personlig assistent 62% tjänst sökes till musikälskande tjej i Borås

Personlig assistent 62% tjänst sökes till musikälskande tjej i Borås

Stad: Borås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-14
Sista ansökningsdatum: 2019-09-14
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Trivs du med att arbeta med människor och är omsorgsfull? Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent!

På Humana värdesätter vi arbetsglädje, kompetens genom att fokusera på att ge god assistans med ansvar och ta hand om våra kunder med engagemang - Välkommen till Humana.

 

Musikälskande tjej söker 2 nya assistenter

Jag är en härlig 27-årig tjej som bor i Borås. Jag söker nu två ordningsamma kvinnliga assistenter över 25 år med erfarenhet av bl.a. autism och epilepsi. Jag bor hemma hos mina föräldrar och behöver hjälp med allt som tillhör den vanliga vardagen, så som matlagning, städning och hygien. Det viktigt att du har känsla för vad det innebär att arbeta i någons annans hem. Gillar du musik så är det är en fördel då jag ÄLSKAR musik och detta är en viktig del i mitt liv. Jag gillar att vara aktiv likaväl som jag tycker om att bara chilla.

 Det är viktigt att du är mycket lyhörd för att kunna tolka mitt eget språk och mina signaler då jag enbart använder några få ord och istället pratar med kroppen. Att du är förstående, lugn, tydlig, pålitlig och kan ta egna initiativ är egenskaper som är värdefulla för både dig och migUtbildning: Meriterande med utbildning inom vården, men inget krav. Personlig lämplighet är av största vikt.

Arbetstid / Varaktighet:  SLUV "Så länge uppdraget varar"

Tjänstgöringsgrad: Kan diskuteras, men ca 62% med varierande schema med dag-, kväll- och helgpass. Det förekommer utöver detta även tjänstgöring på natten i form av väntetid. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan

Urval sker löpande. Om du tror att du passar för tjänsten, tveka inte att söka redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-14
Ansök här

Kontaktperson

Diana Malic Rekryteringsansvarig 0470-322042