Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent 20% till kvinna på Södermalm

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-21
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Kväll

Kvinna söker personlig assistent på 20 %
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten: 
Hej! Jag är en ung kvinna i 45-års åldern som är bosatt på Södermalm i Stockholm. Jag söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos mig. Ditt arbete kommer bestå av att, på mitt initiativ, vara mig behjälplig i mitt liv. Jag är delaktig i allt som görs och talar om hur uppgifterna ska utföras.

Vi söker dig som:
Du som söker är gärna kvinna i åldern mellan 25-50 år. Som person bör du vara lugn, noggrann och lyhörd. Ett extra plus är om vi har liknande intressen såsom film, teater och böcker. Det är dock viktigt att påpeka att jag söker en assistent och inte en kompis. Jag ser helst att du är boende på eller i närheten av Södermalm. 

Arbetstid/Varaktighet: Arbetspassen är fördelade på jämna veckor. Måndag-fredag mellan kl. 17.00-21.00.
Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Therese Rudolfsson therese1533@hotmail.com eller 070-5336114 (Ring endast kvällstid)

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Judit Atterstrand